Cum se fabrica o canapea la Mobila Dalin

VIDEO LA FINAL, nu uitati sa va abonati la canalul nostru de youtube!


Buna, suntem Raluca si Andrei de la Vivico Design si va vom arata intregul proces de fabricare al canapelelor de la MobilaDalin

Am pornit de la concept, prelucrarea lemnului, structura de rezistenta, alegerea poliuretanului, alegerea materialelor textile si am incheiat cu partea de croitorie.

 

 

Firul povestii se desfasoara prin ochii lucratorilor din fabrica, si cel mai important, cu ajutorul domnului Nae Nicusor, prototipistul lor, care ne-a explicat tot ce aveam nevoie sa stim.

Aveti ocazia sa trageti putin cu ochiul asupra noului concept de canapea, dar cum va arata la final se poate vedea la Targul international de Mobila ( Bife – sim) incepand de miercuri 13 sept pana duminica 17 septembrie, la Romexpo.

Am reusit sa surprindem putin si din procesul de fabricare al Scaunului Tarka si al Fotoliului recliner Milano, veti auzi  filozofia lor de lucru si daca va conving ca fac o treaba buna asa cum ne-au convins pe noi  si doriti sa achizitionati mobilierul lor, nu uitati sa aruncati o privire pe site  www.mobiladalin.ro

 

Articole similare

EuPlatesc