Vivico Design

interior ARTchitecture

Interioarele noastre sunt o fuziune fascinantă între artă și arhitectură, unde elementele de design interior sunt transformate în adevărate opere de artă. Redefinim spațiile interioare, aducându-le la viață prin armonia formelor, culorilor și texturilor.

Interioarele artistice imbina cu măiestrie funcționalitatea și estetica, inspirându-se din curente artistice diverse și utilizând tehnici și materiale inovatoare.

Fie că sunt picturi, sculpturi, diverse forme de tapet sau tapiterii, acestea devin puncte de focalizare și  conversație, atrăgând atenția și stârnind curiozitatea. Ele pot crea o atmosferă distinctă și pot influența starea de spirit a celor care se află în acel spațiu.

TALES OF DESIGN

Prin arta si estetica spatiului, designul interior devine o formă de povestire cu ajutorul careia se evidențiaza creativitatea, abilitatea și viziunea artistică a designerilor nostri. 

Pe măsură ce designul interior devine o experiență imersivă datorită artei și povestilor vizuale tematice, acesta depășește limitele tradiționale și provocand simturile  și stimuland imaginația; Fiecare spațiu devine un mediu în care oamenii pot călători și se pot pierde într-o lume plină de frumusețe, semnificație și emoție.

Astfel, oferim mai mult decât spații funcționale, ci experiențe memorabile

YOUR space is our CANVAS & YOU are our MUSE

Scopul nostru este acela de a combina elemente de design cu povestea si personalitatea clientilor nostri; pentru a obtine acest rezultat cateodata te putem face sa te simti putin incomfortabil, insa doar atunci stim ca ne-am facut bine treaba. 

Povestile vizuale tematice adaugă un alt nivel de narativitate și conectare emoțională. Prin utilizarea elementelor de design coerente și bine plasate, cum ar fi culorile, materialele și decorațiunile, se creează o experiență care transmite o poveste vizuală coerentă și captivantă, care invită pe cei care trec pragul să se alăture acestei lumi tematice și să se simtă complet absorbiți în ea. Credem că fiecare proiect are un suflet unic, la fel de distinct ca fiecare client și este treaba noastră să evocăm acea personalitate.

Serviciul de proiectare cuprinde toate etapele din stadiul incipient al proiectului pana la faza de implementare. Purtam discutii interactive cu clientul pentru a determina in functie de preferintele acestuia, structura optima de organizare si stilul de amenajare al spatiului.

Ne vom ocupa de partea tehnica a proiectului care consta in planuri 2D mobilate, plan electric, plan sanitar, plan cu suprafete si cote, stereotomii, schite pentru implementare in santier si lista de cumparaturi cu bugetare.

Ulterior, proiectul 3D este baza care ne ajuta sa avem claritate, sa avem o directie bine stabilita pentru a alege finisajele si mobilierul.

Acest serviciu este destinat proiectelor mai mici care au nevoie de interventia specialistului pentru a pune in valoare ceea ce ai deja sau ce urmeaza sa faci.

Daca nu ai nevoie de un proiect elaborat ci doar de sfaturi legate de pozitionarea mobilierului intr-o camera, alegerea unei palete cromatice coerente sau ai intrebari legate de finisaje, acest pachet este ideal pentru tine.

La cerere, oferim consultanta la telefon sau skype oriunde in tara. Pentru clientii din Bucuresti putem veni direct la locatie pentru a discuta despre cum putem sa va ajutam.

O sedinta dureaza aproximativ 2-3 ore si se desfasoara la locatia dumneavoastra, la unul din showroomurile cu care noi lucram sau pe skype/telefon in functie de nevoile pe care le ai.

Asigura-te ca proiectul va iesi exact asa cum iti doresti prin implicarea arhitectului in procesul de coordonare.

Acest pachet permite urmarirea etapelor proiectului prin vizite saptamanale la locatie. Astfel asiguram organizarea livrarilor in functie de etapa in care suntem fara sa dam peste cap procesul de amenajare, suntem prezenti daca apar lucruri neprevazute si gasim solutii optime in situatiile problematice.

Supraveghem echipele care furnizeaza mobilierul pe comanda, montajul tapetului, decorativei si a profilelor, in functie de necesitate si modelul ales.

Acest serviciu iti salveaza timp pretios pe care altfel l-ai fi petrecut in procesele de organizare care presupun tot felul de activitati neplanificate ce necesita implicare.

Ne ocupam de plasarea comenzilor si primirea lor de la curierat, telefoane pentru returnarea produselor care au venit defecte sau neconforme comenzilor, grabirea furnizorilor pentru livrarea produselor intarziate. Pe scurt, rezolvam toate actiunile care sunt stresante si consumatoare de timp ori va solicita in momentele nepotrivite.

Etapele unui proiect de Design Interior Personalizat

1

Ofertă

trimitem oferta de pret si semnam contractul

2

Planificare

stabilim impreuna structura optima a proiectului

3

Releveu

masurare si desenare la scara a elementelor constructiei

4

Poveste

propunere pentru stilul proiectului in functie de personalitatea clientului

5

Planuri Tehnice 2D

solutii de amenajare ale spatiului cu vizualizare in plan

6

Vizualizare 3D

imagini realistice 3d sau colaje fotografice​

7

Schițe Mobilier

masurare si desenare la scara a mobilierului

8

Urmărire Șantier

urmarire santierului la nevoie pentru implementarea optima a proiectului