Vivico Design

Despre Raluca

Raluca Sinziana a fondat in 2017 studioul de design interior Vivico, ce si-a pus amprenta in industria rezidentiala, office si retail.

Dedicata promovarii mestesugului ei, Raluca isi doreste sa spuna povestea fiecarui om in spatiile proiectate, totul este conturat cu intentie, iar estetica dinamica, eclectica, colorata si expresiva a devenit marca comerciala din spatele Vivico.

Echipa

Alaturi de echipa sa talentata, Raluca a realizat povesti interioare pline de suflet; proiectele au castigat notorietate in media si au fost promovate pe canale precum Digi 24, Antena3, Lovedeco.ro, si Metropola Tv

Interviurile date celor de la Ziarul financiar, Profit tv si JCI Bucuresti au prezentat si latura ei de antreprenor alaturi de provocarile aferente; iar ideile de business in domeniul designului de interior au fost prezentate si sustinute la Commons Accel si Future Makers.

Catinaș Raluca

Founder and Interior Architect

Catinaș Andrei

Social Media Manager

YouTube

Totul despre design interior!

Raluca oferă o privire in culise, explica procesul unei amenajari,  procesul de creatie, ofera tips & tricks, sustine interviuri cu oameni din domeniu, vorbeste despre provocarile santierului si prezinta tururi de proiecte cu perspectiva before&after.

Tururi ale proiectelor finalizate

Aici puteti urmari cele mai recente proiecte finalizate;
Daca sunteti in cautarea unui designer de interior sau pur si simplu esti pasionat de design, aceasta serie este exact ce cautai! 

Etapele unei amenajare

Este o serie care urmareste indeaproape amenajarea propriului apartament, unde sunt explicate toate provocarile din santier si transformarea apartamentului incepand de la caramida.

O zi din viața unui designer

Aruncati o privire asupra programului de lucru al unui designer de interior. Viata de antreprenor nu este intotdeauna usoara, dar cu siguranta este incitanta si fiecare zi este diferita cu suisurile si coborasurile ei.