Vivico Design

Despre Raluca

Buna! Sunt Raluca, un designer de interior pasionat de ARTE si culoare, mama, sotie si un om cu o imaginatie exuberanta.

Imi place sa creez spatii unice care sa spuna o poveste si sa reflecte personalitatea si stilul fiecarui client; de aceea am fondat in 2017 studioul de design interior Vivico, ce si-a pus amprenta in industria rezidentiala&office

In ceea ce priveste inspiratia mea, imi place sa calatoresc si sa descopar culturi diferite, de la cele traditionale la cele mai moderne si mai neasteptate pe care le pot interpreta si transpune cu usurinta in proiectele mele.

Imi place sa ma inspir din industria modei,  sa integrez elemente neconventionale si sa experimentez cu texturi si culori indraznete.

Impreuna cu echipa mea, inainte de a incepe orice proiect, imi petrec timp discutand cu clientii nostrii si ascultand cu atentie ceea ce isi doresc si de ce au nevoie. Construim un brief stufos despre voi si stilul vostru de viata, in felul acesta, reusim sa creem spatii care sa va reprezinte cu adevarat si sa va aduca bucurie si confort. Din acest motiv, reusim sa conturam interioare de colectie, personalizate la superlativ.

 

Media

Alaturi de echipa mea talentata, am realizat povesti interioare pline de suflet; proiectele au castigat notorietate in media si au fost promovate pe canale precum Digi 24, Antena3, Lovedeco.ro, si Metropola Tv.


Interviurile date celor de la Ziarul financiar, Profit tv si JCI Bucuresti au prezentat si latura mea de antreprenor alaturi de provocarile aferente; iar ideile de business in domeniul designului de interior au fost prezentate si sustinute la Commons Accel si Future Makers.

Catinaș Raluca

Founder and Interior Architect

Oana Mirescu

Architect

Catinaș Andrei

Social Media Manager

Perspective Design Studio

Architectural Designer

YouTube

Totul despre design interior!

Raluca oferă o privire in culise, explica procesul unei amenajari,  procesul de creatie, ofera tips & tricks, sustine interviuri cu oameni din domeniu, vorbeste despre provocarile santierului si prezinta tururi de proiecte cu perspectiva before&after.

Tururi ale proiectelor finalizate

Aici puteti urmari cele mai recente proiecte finalizate;
Daca sunteti in cautarea unui designer de interior sau pur si simplu esti pasionat de design, aceasta serie este exact ce cautai! 

Materiale si finisaje cu poveste

Este o serie care urmareste indeaproape materialele si finisajele de lux pe care le folosim la noile noastre proiecte! Ce furnizori ne sunt pe plac si ce poveste au in spate!

O zi din viața unui designer

Aruncati o privire in culise, vizite la showroomuri si pe santierul proiectelor noastre. Viata de antreprenor nu este intotdeauna usoara, dar cu siguranta este incitanta si fiecare zi este diferita cu suisurile si coborasurile ei.