Termeni si conditii

Conditii de utilizare generale si obligatii ale utilizatorilor

  • Utilizarea platformei www.vivivo.ro reprezinta un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in prezentul document cu toate consecintele de rigoare.
  • Administratorul site-ului www.vivico.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul acestui document, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, prin afisarea noului continut pe site. De aceea, va rugam sa vizitati regulat aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati fost de acord sa le respectati.
  • Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
  • In calitate de utilizator, sub sanctiunile legii, va angajati a nu prejudicia si a nu interfera in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului si sunteti de acord sa nu folositi nici un mijloc de accesare automata a platformei, in vederea spamming-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii platformei. Utilizatorul este unicul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe aceasta platforma.
  • Conditiile de utilizare nu se aplica altor site-uri afiliate, la care se face trimitere din www.vivico.ro prin intermediul link-urilor.
  • Clientii se obliga sa furnizeze date reale si complete despre persoana lor.
  • Toate drepturile asupra conÈ›inutului acestui site aparÈ›in www.vivico.ro. Orice reproducere sau preluare, prezentarea, utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, traducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate, publicarea pe site-uri partenere sau retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, etc.), se face prin mentionarea numelui utilizatorului si doar cu acordul prealabil scris, al administratorului, care isi rezerva dreptul de proprietate intelectuala asupra website-ului www.vivico.ro