Lucreaza cu noi si creeaza-ti propria poveste!

Ce e nou?

Lucram in domeniu din 2013 si ne-am hotarat sa dezvoltam un business ce pune accent pe nevoile voastre. Va vom scurta timpul de decizie asupra stilului, veti avea preturi mai mici, vom avea un proces transparent si flexibilitate in implementare. Am inceput sa investim in dezvoltarea unor amenajari bazate pe concepte “la cheie”, momentan disponibile pentru spatii de birouri dar care se va extinde anul viitor si pe spatii rezidentiale.

De ce spatii office si rezidentiale? Pentru ca acestea sunt locurile in care ne petrecem cel mai mult timp din viata si care au cel mai mare impact asupra noastra, asa ca de ce sa nu le optimizam in avantajul nostru?! De la alegerea unui concept de design la discutii preliminare, documentatie, consiliere si asistenta pe durata intregului proiect, avem solutia ideala pentru spatii office sau rezidentiale.

Vom lucra cu concepte "la cheie" dar facem in continuare si amenajari de interior personalizate. Ne gasiti in continuare si pe social media dar abordarile noastre se vor adapta noii misiuni a businessului. Abia asteptam sa va suprindem!

Esti in cautarea spatiului de lucru perfect pentru echipa ta?

Oferim design de birou la cheie pe diferite teme

Vezi teme
EuPlatesc