fbpx

Servicii Premium de Design Interior

Design Interior Personalizat

pentru locuinta sau business-ul tau

Ne ocupam de partea creativa, de proiectul tehnic al modelului de amenajare si efectuam simulari 3d ale proiectului Indiferent de ce tip de spatiu doresti sa amenajam impreuna (birou, locuinta, cofetarie, showroom, restaurant, berarie), avem o experienta vasta si un portofoliu de modele complexe care ne-au permis sa realizam cele mai interesante proiecte.

Pentru fiecare dintre noi, acasa este locul in care ne incarcam cu energie si amenajarea acestuia trebuie sa fie o prioritate. Suntem dedicati si personalizam orice element de design pentru cei care doresc sa transpuna identitatea business-ului in spatiul de lucru, pentru a crea o atmosfera care sustine progresul si procesul creativ al echipei; ne adaptam si suntem atenti la cele mai mici detalii.

Etapele unui proiect de Design Interior Personalizat

1

Oferta

trimitem oferta de pret si semnam contractul

2

Planificare

stabilim impreuna structura optima a proiectului

3

Releveu

masurare si desenare la scara a elementelor constructiei

4

Concept

propuneri pentru stilul proiectului in functie de specificatiile clientului

5

Planuri Tehnice 2D

solutii de amenajare ale spatiului cu vizualizare in plan

6

Vizualizare 3D

imagini realistice 3d sau colaje fotografice‚Äč

7

Schite Mobilier

masurare si desenare la scara a mobilierului

8

Urmarire Santier

urmarire santierului la nevoie pentru implementarea optima a proiectului

Servicii de Design Interior Personalizat

Serviciul de proiectare cuprinde toate etapele din stadiul incipient al proiectului pana la faza de implementare. Purtam discutii interactive cu clientul pentru a determina in functie de preferintele acestuia, structura optima de organizare si stilul de amenajare al spatiului.

Ne vom ocupa de partea tehnica a proiectului care consta in planuri 2D mobilate, plan electric, plan sanitar, plan cu suprafete si cote, stereotomii, schite pentru implementare in santier si lista de cumparaturi cu bugetare.

Ulterior, proiectul 3D este baza care ne ajuta sa avem claritate, sa avem o directie bine stabilita pentru a alege finisajele si mobilierul.

Acest serviciu este destinat proiectelor mai mici care au nevoie de interventia specialistului pentru a pune in valoare ceea ce ai deja sau ce urmeaza sa faci.

Daca nu ai nevoie de un proiect elaborat ci doar de sfaturi legate de pozitionarea mobilierului intr-o camera, alegerea unei palete cromatice coerente sau ai intrebari legate de finisaje, acest pachet este ideal pentru tine.

La cerere, oferim consultanta la telefon sau skype oriunde in tara. Pentru clientii din Bucuresti putem veni direct la locatie pentru a discuta despre cum putem sa va ajutam.

O sedinta dureaza aproximativ 2-3 ore si se desfasoara la locatia dumneavoastra, la unul din showroomurile cu care noi lucram sau pe skype/telefon in functie de nevoile pe care le ai.

Asigura-te ca proiectul va iesi exact asa cum iti doresti prin implicarea arhitectului in procesul de coordonare.

Acest pachet permite urmarirea etapelor proiectului prin vizite saptamanale la locatie. Astfel asiguram organizarea livrarilor in functie de etapa in care suntem fara sa dam peste cap procesul de amenajare, suntem prezenti daca apar lucruri neprevazute si gasim solutii optime in situatiile problematice.

Supraveghem echipele care furnizeaza mobilierul pe comanda, montajul tapetului, decorativei si a profilelor, in functie de necesitate si modelul ales.

Acest serviciu iti salveaza timp pretios pe care altfel l-ai fi petrecut in procesele de organizare care presupun tot felul de activitati neplanificate ce necesita implicare.

Ne ocupam de plasarea comenzilor si primirea lor de la curierat, telefoane pentru returnarea produselor care au venit defecte sau neconforme comenzilor, grabirea furnizorilor pentru livrarea produselor intarziate. Pe scurt, rezolvam toate actiunile care sunt stresante si consumatoare de timp ori va solicita in momentele nepotrivite.